Solbergvegen 53

4280 SKUDENESHAVN

Org. nr. 995 676 583 MVA

post@plastplater.no

Tlf. 47 630 630

EGENSKAPER

 

Plastplater er et meget anvendelig produkt. Platene kan sages, bores, freses og slipes med redskap som normalt anvendes for trebaserte plater. Typiske anvendelsesområder er bingeskille, veggplater i løsdriftsrom, melkerom, andre fukt- og kjemikalieutsatte rom, og selfølgelig annen innendørs og utendørs bruk.

 

LETTE

 

På grunn av sin oppbygning og lette kjerne, veier disse platene veldig lite i forhold til tilsvarende materiele i tre. En standard 12mm plate veier kun 5,5 kg/m2!! Til tross for dette har platen en veldig sterk overflate.

 

UV-BESTANDIGE

 

Platene kan UV stabiliseres for utendørs bruk, slik at de beholder fargen over mange år.

 

RENGJØRING

 

Platens overflate gjør at bakterier ikke fester seg så lett, samt at de lett kan rengjøres med høyttrykksspyler, steam, såper eller andre rensemidler. Platene tåler de oljer og kjemikalier som normalt anvendes i landbruket, samtidig som materialene som benyttes gjør at de møter standaren innen matvareindustrien. Mineralforsterkningen reduserer statisk oppladning av platene, dette motvirker at de tiltrekker seg støv.

 

FARGERIKE

 

Fargen i platene er gjennomgående. Dette gjør at du ikke mister farge ved f.eks. riper. Ved å UV-stabilisere platene vil fargen ikke falme. Platene fås i mange ulike farger som f.eks. Rød - Grønn - Blå -  Gul -  Sort  og Grå

 

VANNAVVISENDE

 

Platene er nesten 100% vann og dampavvisende og vil hverken svelle eller råtne. Dette gjør platene veldig anvendelige innen fiske og landbruk.

 

RIMELIG

 

Når en ser på levetiden og egenskapene til disse platene, så er de et veldig rimelig produkt i forhold til f.eks. finer.